Работилницата

Откакто стартирах правенето на коледни картички на първи декември, категорично обявих хола и по-специално масата и дивана за "защитена зона". Не давах да се чисти,да се използва по предназначение, да се преместват неща и тн. Ми така де - много по-удобно се работи като всичко ти е на една ръка разстояние, а иначе само ровя по кутиите да търся това и онова. Малкия недостатък беше, че се видя колко всъщност материали съм натрупала... та при опит да си взема още нещо, честичко ми се напомняше за купчинките във нас :). Та вчера тържествено обещах да сложа край на бъркотията, направих още една две картички и прибрах всичко обратно за следващата Коледа. Че като гледам ще има и за по-следващата даже :) материал. И да знаете, това ми решение няма нищо общо с новия пънч, който съм си харесала :) и смятам да си поръчам на дядо ти Мраз ;)

 
 
 
 
Posted by Picasa

Коментари

  1. Еха,..как така ще прибереш ВСИЧКО??...Чак до следващата Коледа?
    Нееееееее..празниците, едва сега започват, а твоите картички са толкова оригинални и идейни,че..просто..трябва да продължаваш..
    Относно твоята защитена територия си се смях тук , защото у дома е същото..(Само дето на мен вече масата не ми е достатъчна и..част от нещата са на пода, като всички в къщи старателно ги заобикалят и прескачат, ако им се наложи да ползват "тази" част на стаята..
    Определено новия пънч ти е чудесна придобивка и ..предполагам, че скоро ще му харесаш другарче :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!