Коледно чорапче

Искам да покажа тази картичка, за да похваля моя прекрасен съпруг.Хартията, която съм използвала за нея всъщност е коледна салфетка :) която сина ми избра за мен в един магазин. Много ми хареса неговия избор, но уви имах лош опит със лепене на салфетки върху картички - те се късат, набръчкват и става отвратително да се работи с тях. Така че прибрах в една от всичките си кутии салфетките и ги забравих. Но за мой късмет скоро след това попаднах на тази статия за това как се прави хартия от салфетки и реших че на всяка цена трябва да пробвам да си направя коледна хартия. Само че аз съм скарана с ютиите - обикновено ходя крайно измачкана, поради неприязънта ми към този вид електрически уреди :) така че със задачата да "изглади" една камара салфетки се зае моя любим мъж. Справи се чудесно и в резултат на което имам една камара хартии от всякакви видове дълго пазени салфетки.

 

Ще включа тази картичка в Картичкофурийско предизвикателство № 96 " Коледни ръкавички и чорапчета"
Posted by Picasa

Коментари

  1. Браво на теб :) и мъжът ти :) Много добре се е получило :)

    ОтговорИзтриване
  2. Kati,много хубава картичка се е получила.Радвам се,че сподели това уроче за салфетките,защото не знаех за тази възможност.Ще я пробвам обезателно:))

    ОтговорИзтриване
  3. Да, и на мен много ми хареса,много красиви салфетки има и така ще може да се използват. След малко ще покажа още една :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива картичка! Безкрайно благодаря за споделеният опит! Имам колекция със салфетки, някои от които се повтарят и още снощи изпробвох тази техника. Вече си имам нови хартийки! БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!