Дневникът: ден втори

След като тряснах образно казано капака на компа снощи, погледах часовника и установих, че минава 1. Чудесно време за майсторене, още повече ако имаш важна среща на следващия ден и имаш нужда да се отпуснеш малко преди нея. Тъкмо и мъж ми се прибра от мач и се зае да довърши гаражната врата на къщата за кукли. Аз пък седнах да преправя колажа, който виждате по-долу. Освен него измайсторих и една простичка по детски картичка за Ева. Направих още картичка със забавна мацка – ще ви я покажа утре, че не обичам да снимам нощем на лампа. В нея най-важното е, че оцветявах с акварелни моливи. Джиджи е виновна за което. После дойде ред и на пердето за къщата. Както и на табелката. И накрая каталясала се пльоснах да поспя поне 3-4 часа. Няма да споменавам колко пъти ставах през нощта. Затова пък сега отивам да спя.

Творението

Колаж с булка за сватба. Предложих го заедно с картичка и беше избрана картичката. Не се очертава скоро да ходя на сватба, така че ще го разваля и преправя на нещо друго.
190

Време за хобито

Майсторене: 3,5 часa ( между 01:00 и 03:30). Ровене в нета и зяпане из чужди блогове: 1 час. Обработка на снимки: 40 минути. Много ме дразни, обещала съм си да се науча да боравя с разните му там програмки, но уви още не съм успяла да си прочета дори книжката на фотоапарата. Някой ден…..

Полезно

Ровя в албум в пикаса: https://picasaweb.google.com/100930267368779151050. Май това са хартии за декупаж, но това не значи че ще ги използвам точно така. Има тук там полезни нещица, но сайта стои отворен вече 4 дена и още не съм намерила време да го разгледам като хората.

Пазарdjumbo

Минах през Джъмбо и напазарувах супер забавни нещица от там. Най-важните – точилка и шаблони за торта. Много яки покупки. Точилката ще е за големите печати, вместо валяк. Шаблоните очевидно няма да са за тортички…

 
 

Предстоящо

РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА. УТРЕ. Ще ставам в 6, че да правя плодови шишчета, с които да напълня хартиената торта, която ще носим в градината. Имам да направя и украсата на къщата. И после да чакам принцесата да се събуди за да ме почерпи по случай третия рожден ден.
Кат

Коментари

  1. Ахаааа! Значи за Евичка била къщата. :) Чакам вече с нетърпение и рефрешвам през 5мин. :D Йехееее и теб зарибих по моливите! Много се кефя, Кат! ;)
    Това с всекидневния пост ми харесва много! И определено компенсира за септемврийската ти околоучилищна липса. ;) <3

    ОтговорИзтриване
  2. Луди среднощни калинки :) Ама пък колко е хубаво с горещото кафе в офиса да чета точно това по-горе и да пълня очи и душа с красоти и да се лакомя и точа лиги кога ли пак ще ида и аз на лов - я в Джъмбо, я в местната книжарничка и кинкалерията...А казах ли, Кат, че имаш една мнооого заразна болест, която като те хване и дай Боже да не те пуща. Май вдъхновение му казваха...
    За Ева: ~Честит Рожден Ден, малка принцесо!~ Бъди много здрава и все така слънчева и прекрасна. От сърце ти желаем да растеш засмяна и безгрижна и да умиляваш до сълзи лудата си майка. Обичаме те. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Кат, само като чета колко неща си успяла да направиш за едно денонощие и ме досрамява от собствената ми организация на времето...Можеш освен полезни съвети за картичкотворящите, от време на време да пускаш по някой съвет и за супер майки.. :) :) :) Иначе и при мен среднощната муза е най-плодовита :) Страхотни неща си направила! Браво на теб - за това, което си сътворила и за стройната организация! Честит Рожден Ден на малката, вече пораснала Ева! Да ти е жива и здрава, усмихната, безгрижна и талантлива като мама! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ама защо ни мъчиш и не показваш вече къщата? Честит Евин Рожден ден! Да е все така слънчева и щастлива и да радвам всички вкъщи.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!