Христос Возкресе!

 
 

Две набързо извъртяни между козунака и яйцата картички по случай днешния празник. Да си призная, в него ми се губи тържествения църковен смисъл, кой защо как е възкръснал, но пък го уважавам страшно много като втория ( след Коледа) семеен празник, в който цялото семейство се събира около масата. Обичам да боядисваме заедно яйцата предишния ден, харесва ми миризмата на вкусни сладки козунаци, която се носи из въздуха на фона на зелената тревичка и цъфналите пролетни цветя. Боят с яйцата ме забавлява точно толкова, колкото и децата, а днес падна още по-голям смях, защото Ева - малката ми дъщеричка се забавляваше да удря яйцата в ръба на масата и да пищи от кеф като види как яйцето става на сол.
Пожелавам ви днес денят ви да е много цветен, слънчев, зелен и свеж, вкусен и ароматен и най-вече - пълен със споделена семейна любов!
Честит празник!


Коментари

  1. Честит празник и на вас!
    Какво по-хубаво от всичките емоции, които си изброила свързани с този празник?! Семейството, децата, радост, пищене... :))) Най-прекрасните моменти - да виждаш как децата ти се забавляват, макар и да правят яйцата на сол! А картичките са прекрасни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!