Люти чушки с канела от Марти

 

 Предговор: и картичката, и текста по-надолу са автентични, от автора. Само правописа и пунктуацията са от мен.

Като се замислих една вечер какво ми се прави, видях един буркан от тези на мама и реших да го използвам. Не мислех че ще стане кой знае какво, но пък то се получи даже много хубаво. Някои хора доста ми го харесаха на срещата в събота и мама обеща да го покаже и в  блога. Това е буркан със зимнина, само аспирина забравих да сложа за да стане съвсем като истински. Нямаше нужда да слагам чак толкова канела в зимнината, но понеже нямах домати и карфиол се наложи да ги заместя с нея. В днешния дъждовен ден ви желая аромат на канела, кафенце и вкусни сладки и разбира се разпалващи се люти... чушки ( чувства, добавя мама).
Мартин

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Хихи, страхотна зимнина! Браво на Марти.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, че син на мама. Браво, Марти, точно както го описа този твой буркан. Много интересна рецепта си забъркал, няма как да не се хареса. Специални поздрави :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна идея! Браво, Марти!!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви за коментарите, то детето си търси одобрението :)и се радва на всяка думичка :) почти като мама.....

    ОтговорИзтриване
  5. Марти си намери голям почитател в мое лице :) Моля те извини му се от мое име, че се забавих с разглеждането, но ако знаех, че и той се включва в моето предизвикателство щях първо неговата картичка да разгледам!!!
    Мили Марти, картичката ти е много идейна и красива! Тоооооолкова много ми харесва, че ми се иска да си я имам само за мене! Продължавай да участваш заедно със мама! Много добре се справяш и да знаеш, че ако зависеше само от мен бих избрала именно твоята картичка! Кажи на мама да ти направи твой блог, където да качва твоите неща! Благодаря ти, че се включи и в моето предизвикателство! Кажи на мама да те нацелува от мен! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!