АТС с цветя и боклучки

 

Днешната визитка от мен - една много типична моя, защото е направена с остатъците по работната ми маса. Картона го използвах да си подлагам докато мажа с дистрес мастила, затова има остатъци от най-различни цветове. Синичките изрезки бяха изхвърлени и после отново изваден от кошчето, цветето пробвах да оцветя в кафяво с дистрес мастила за един друг проект, но така и не го ползвах тогава... сега си намери гнезденце тук.
Обърнете внимание на кръстчетата - това е един свръх ситен печат, който много си харесвам и който бях загубила из нас. Забраних да се пуска прахосмукачка и да се изхърлят кошчета докато не се намери. Настана голяма драма, но сина ми, който  най-добре ме разбира  ( защото е вещоман като мен) подходи най-разумно - лази два дена по пода с фенерче в ръка и най-накрая снощи го намери нейде из дебрите на килима. Вече съм щастлива, мъж ми също, че най-накрая ще спре да стъпва върху трохи.


Коментари

  1. Хахаха! Много се забавлявах...
    Визитката е абсолютно в твой стил!
    Трябва някоя еко-организация да те награждава перманентно заради идеите и начини на рециклиране! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Както винаги от разни уж боклучета сътворяваш красоти :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  3. Ех как ме развесели и мен с тези твои буклучки:).Радвам се, че си открила печатчето ,защото по себе си зная колко кофти е да не намериш нещо на което много държиш ,и още по-лошо ,че е някъде пред носа ти а не се обажда:)Много ми хареса рециклираното АТС -бравооооооооооооо!

    ОтговорИзтриване
  4. Е това се казва мъж на място, Кате! <3 Ще пълзи, ако трябва, за да помогне на дама в неволя! :D Моят Мартин за последния 1 месец два пъти разглабя мивката и сифона, за да вади тини-мини печатчета-буквички, изпуснати от непохватната му женица. :D А ма така де, то без една буква, целия ми сет отива на кино... :P Anywho, научих се да ги чистя по по-съобразителен начин. :D
    АТС-то е страхотно! <3 Как успяваш да създадеш такива шедьоври с подръчни, а понякога и изхвърлени вече материали... не знам.
    Много ми хареса и идеята на Бо! :D <3

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!