Шаби шик в нежно розово

 

По желание на Джиджи и Снежи качвам първия си опит в стила шаби шик, за чието творене ви споделих в предишната публикация. Дали е сполучлив или не... незная, дано се хареса на получателката си. Влюбих се в тези нежни хартии още първия път като ги видях а и ми напомняха за нещо познато. В последствие се сетих, че това е снимката вдъхновение на Тони ( Мис Есмералд), която снимка явно ми е влязла като досадна муха и ми се въртеше в блондиндската ми главица, чакайки да я я изсипа на хартия. 
Снимката ме води сред редици разцъфнали прасковени дръвчета, скрити зад боядисана в синьо стара ограда. Надничам от прозореца на къщата, отмятайки с ръка тъмно розови пердета. Отпивам от английския си чай, сипан в чаша от най-фин порцелан на красиви ситни розички. Кухнята ухае на ванилия и вкусен домашен кекс. Аз стоя замечтано, вдъхвам аромата на цъфналите дръвчета и не мисля за нищо.... Просто се наслаждавам на красотата на момента.....
Надявам се успях да ви пренеса с тази картичка поне за миг на това мое място. Затворете очи и отделете секунда да помечтаете.



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Ехааааааа, РАЗКОШ! <3 Тюлът ѝ придава толкова нежност и лекота! Влюбена съм в тези копченца още от картичката по пролетния скеч. <3 Дизайнерската хартия е като десен на фин порцелан. <3 :)))) Много много ми харесва!
    Хихиххи радвам се, че и аз съм сред подстрекателите! :P Картичката е вълшебна, а разказът ти наистина помогна да се пренеса Там, в това твое приказно месетенце! <3 :)))) Отивам да го сънувам... ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесваа!:))) Шаби шик или не-твоята марка се познава и това ми харесва най-много:))) А хартийте и тюлената пандела са толкова нежни и разкошни,че не мога да откъсна поглед от тях:) Всичко е пресъздадено в една великолепна нежна симфония от цветове и форми:) Определено този стил ти се отдава много:)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Lovely card and your pastel colour scheme is perfect for spring! Thanks for joining us for this week's Simon Says Stamp and Show Challenge!

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful card, love the design paper and all the embellishments. Thanks for joining us this week at WAW.

    ОтговорИзтриване
  5. Майсторка си на слоевете и го доказваш и с тази нежна и много романтична картичка! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  6. This is so soft and pretty. I enjoy the delicate touches of sweetness. Thank you so much for sharing with us in our challenge. Have a great week, and please visit again soon.
    Blessings,
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  7. Хи-хи, пак съм тук! Да не си помисли, че не съм прочела или че все още спя? Нее, няма такова нещо. Изключително приятно ме изненада с тази картичка. Истинска хармония от цветове и детайли! Благодаря ти, че отново си моя гостенка на празненството ми!

    ОтговорИзтриване
  8. Каати, и аз все още понадничам и поклюкарствам какво става из квартала :) Виждам обаче, че по-скоро от "вилата" на спокойствие ни поздравяваш с тези аромати на чай, цъфнали дръвчета и копняно спокойствие. Проучването си е казало думата, резултатът е налице. И ни хареса.Много. Възхищавам се на стила, но още не ми е дошла точната муза да му дам един опит и аз. Така обаче, ако ни подкукуросваш толкова успешно като сега, току виж като се прибера да ви изненадам с нещо по твое вдъхновение. Топли прегръдки :)ххх

    ОтговорИзтриване
  9. Проучването е дало много добри резултати! Картичката е самата прелест! Много ми харесват панделките и иглата с перли, прекрасни акценти!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотен шаби-шик с твой почерк, не можеш да го сбъркаш! :)))
    Много нежна и красива с всичките елементи от украсата!

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотна свежа и романтична картичка в стил Шаби-шик.Хартиите наистина са много красиви и ми станаха много любими и на мен.Благодаря ти за нежното участие в моето предизвикателство при Картичкофурии! Поздрави:)))

    ОтговорИзтриване
  12. Май че, ще започна да виждам често този стил от теб, а? Страхотно ти се е получило! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges!

    ОтговорИзтриване
  13. Thankyou for sharing your pretty card with us in the Tea Room. Love all the gorgeous layers and bling trim.

    ОтговорИзтриване
  14. It is obvious that you have put a lot of work into this very pretty card.
    Thank you for joining us at Word Art Wednesday.
    Blessings
    Carole

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!