Рисувани пролетни цветя


Може би вече сте видели тези мои картички в хоби предизвикателство No 34 където съм гост-дизайнер тези седмици. Цветовата комбинация, която подбрах беше свързана с националния празник на България - бяло, зелено, червено. Ще ви очаквам с включане там.
А картичките са особено специални за мен, защото сама съм рисувала цветята. Това е нещо ново за мен - да мога да ви покажа някаква моя рисунка и да не ме е срам от нея :) Обикновено се налага да се оправдавам за начина ми на рисуване тип "детска градина 1 група", но този път си харесвам резултата от опитите. Е, верно че моя мъж каза: много странна ти е вазата, а аз обидено изревах - ма това е кофаааааа :) но все пак като за първи опити,  при това рисувани в 5 сутринта мисля ще ми простите многото несъвършенства.


Това вече е опит за ваза, да се гледа различно от кофата по-горе :)
Колкото до маковете - покрай предизвикателството на фуриите тази седмица се амбицирах да направя картичка с макове, но тъй като тези не успях да нарисувам особено сполучливо, опитах с готови макове от салфетка. Но за тях - утре!
 

Коментари

  1. Кофа или ваза -хи хи-съвсем няма значение.Важно е, че си вложила много любов ,старание и положителни емоции.И от трите картички лъха едно спокойствие, нежност и топлина -едно пробуждане, едно ново начало на нещо прекрасно и опияняващо.Браво Кати!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Диди, благодаря ти много за високата оценка.

      Изтриване
  2. Kате,супер са ти цветята а и маковете ми харесват:) Ще се постарая да се включа в предизвикателството ти,още повече тази цветова комбинация ми е една от най-любимите:)...родолюбка съм си по природа явно:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Айде Вили, очаквам твоята интерпретация... знам че ще е различна!

      Изтриване
  3. Супер са ти и кофите, и вазите, и цветята! :)))) Толкова динамика и настроение има в рисунките ти, не знам защо досега постоянно се "оправдаваше" за това как са нарисувани! :P <3 Твоят стил е неповторим - от рисуването до цветята от плат! <3
    Трябва да призная, че последната ти картичка с маковете ме впечатли много!!! :)))) Цветовата комбинация първоначално ме вкара в "релсите" на патриотичната или баба-мартенската тема. Не се бях замислила, че тези цветове могат да се претворят в една красива пролетна поляна с цъфнали макове! :)))) Прекрасни и изключително разнообразни проекти за вдъхновение, Кате! Поздравления за креативността и различните аспекти, които си ни показала! <3 :)))) Точно така трябва да се задава предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, аз вече се разтревожих, че с толкова много картички съм убила ентусиазма в хората... Определено ми се струва, че прекалих, но аз съм си така - като се впусна в нещо и нямам спирачка...Благодаря ти за готините дълги и хвалебствени коментари, обожавам да си ги чета :)

      Изтриване
  4. Много са свежи и със сигурност уникални! Аз също съм представител на това течение в стила на рисуване, за това много ме радват всички, които са смели като теб и ни показват очарователни вази с пъстри цветя :)
    Радвам се,че сподели с какво Ново се Забавляваш тези дни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!