За интерпретациите, стила, черното и бялото!

 

Тържествено се заклевам пред строя това да е последната сладникаво-розова картичка, която показвам тази седмица. Следват само сладникаво-лилави :)
Тази се получи небрежно докато творях  в шаби шик стила. Пак с подобни елементи и цветове, но може би леко излизаща от ограниченията на стила. Или поне така се надявам - да съм отразила в нея моето виждане. И ако се чудите кое точно е  "мойто" , то това са цветните акценти. Почти винаги като правя картичка избирам един контрастен цвят, в който ще сложа кръгче, квадратче, панделка.. които да са "на въпреки" на останалите елементи от картичката. Теле бе, кво да го правиш - все трябва да е с рогата напред
Макар че като се замисля, не съм толкова зле чак.... Ако ми покажеш едно черно петно, няма да му викам, че е бяло, но може би ще посветя един ден да те убедя, че всъщност е сиво и ако продължава да избелява така накрая ще стане бяло!


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Beautiful. Love the soft colours and shabby chic feel.
    {I would love you to take part in my 500 Follower Give-away. Thank you so much if you have already entered.} Hugs Desíre {Doing Life}

    ОтговорИзтриване
  2. Thanks for sharing your pretty card with us in the Tea Room. Love the image and the gorgeous flower!

    ОтговорИзтриване
  3. Е, това вече си личи, че е твоя интерпретация! <3 Има го яркото и цветното! :))) Много хубава! Браво! Не знам дали тази или "строго класическите" ти шаби-шик картички ми харесаха повече, но така или иначе се справи супер с този стил! ;)
    P.S.: Ааааа, Кате, не така, че чакам теле, а ми се ще да са ѝ по-меки рогата от тези на баща ѝ и майка ѝ... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, телетата са супер лесни за гледане деца, да те успокоя :)

      Изтриване
  4. Beautiful cards...love your flower. Thank yo for joining us at TTCRD this week.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!