Първи опит за тройно печатане.

 

Много ми хареса идеята за така нареченото "тройно печатане"( tripple stamping). Реших да опитам, но бързах да хвана слънчевата светлина за снимката и е очевидно, че в това бързане не съм подбрала правилните печати. Ето тук може да видите много по-добри образци, а ето ви и едно клипче, където показват как всъщност трябва да се направи. Готина е идеята, но отново опираме до  избора и наличността от печати, нещо което на мен винаги ми куца. Колкото и богата да става колекцията ми, винаги имам чувството, че ми липсва точния печат...
Първо мислех, че големите печати са добра идея, после обърнах на 180 градуса и почнах да си поръчвам супер мънички, подходящи за фон.... абе няма угодия. Ясно е че ще продължа с покупките, докато не изкупя света :)
Тази картичка нарочих за един колега, който има рожден ден, но сега като я гледам ми се струва, че ще има втори опит. Определено с печатите човек трябва да действа бавно и внимателно, моя "джаста праста" стил не работи тук.


 

Коментари

  1. Еййй,много ми харесва тази идея за тройно печатане!:)Едно по-различно и оригинално хрумване-СУПЕР е!:)) А пък на мен твоя опит много ми харесва-дори май повече и от оригинала;))

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаааа, Кате, супер е! Не знам какво те притеснява в избора на печати, тук си се справила страхотно! <3 Много парижанска, а в същото време наистина подходяща и за силния пол картичка! :))) Triple stamping-a и на мен отдавна ми е хванал окото и мисля да го пробвам тия дни, защото си купих цели 4 нови печата! <3 :))))) Wooohoooo! :))) Надявам се да ми се получи толкова добре, колкото и на теб! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ха-ха, Кати, моля те, рано-рано ме разсмя с твоето изкупуване на света! Ех, ненаситни сме, но какво да правим като има толкова красиви неща за хобито ни!
    Картичката е великолепна, на мен твоя опит много, много ми хареса, не виждам причина да не я харесваш чак толкова. Но знам и какво може да направи критичното око на твореца. Мен ме плени и сега с удоволствие ще разгледам и линковете.

    ОтговорИзтриване
  4. Това с печатите ми е до болка познато. Наскоро си купих n на брой такива от ebay и си мислех, че съм се обзавела, докато вчера не открих, че нямам изобщо подходящи за фонове, красиви цветя и разни други! Да не чува Дидо, че ще ме обезглави:)
    Ще пробвам тази техника, хареса ми

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотно ти се е получило тройното печатане! Дивя се на нестихващият ти ентусиазъм постоянно да опитваш всякакви различни и нови неща!:)))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!