Картичка с история

 
Обичам, когато картичките ми разказват история... Тази е за една ДАМА, която става на 50 години тези дни. Не я познавам лично, но ми я описаха като "много щура, различна, интересна, творец по душа". Молбата беше да се придържам към оранжевите нюанси за да подхожда картичката на странното бижу подарък. Когато попитах доколко да е официална картичката (предвид повода) отговора беше - направи нещо, което да подариш на самата себе си. 
Ами - затворих очи, помислих минута, две и започнах.. В центъра поставих  картинка на стилна жена без възраст... защото какво тук значат някакви си цифри -  душата, сърцето и излъчването е това което има значение, а те не духат свещички всяка година... После добавих много цветя под всякаква форма - печати, голямо цвете, малки цветя защото всяка жена трябва да получава красиви цветя редовно и накрая завърших с тъмна дантела, която свързвам със загадъчност, сексапил, тайни...Фона на  картинката е страница от книга - думите са важни и трябва да умеем да си служим с тях! Скрих две връзки канап в горната част, за да я връщам на земята след дългите полети на въображението и. А малката цветна карфица добавих ей тъй, за разкош, да символизира красивите бижута, които е редно всяка петдесет-годишна дама да е скътала прилежно в някоя разкошна кутия. Надписа - той е златен, че какъв иначе да е?
Това е моята картичка, аз си я харесвам, дано да съм успяла да спечеля и сърцето на тази, за която е предназначена. И се замислих - дали ще се намери кой да ми подари такава за моята 50-годишнина? Има няма само след 15 години е...

Предизвикателства/Challenges:
365 Cards - Lines and lace
Simon Says - Something Messy 
Charisma Ch #6 - Anything goes 

Коментари

  1. Чудесна е! Със сигурност ще и хареса!

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful image!!! Love your flower and embellishment! stunning card! Thank you for playing along with our messy challenge this week at Simon Says Stamp & Show!

    ОтговорИзтриване
  3. Харесва ми размахът на картичките ти-тук включително.Разчупена ,шикозна и щура.Напълно подходяща за тази дама -няма как да не и хареса!Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  4. Тези твои мадами са ми много на сърце! Всяка картичка с тях носи свое послание, уютна атмосфера и много емоции и чувства!

    ОтговорИзтриване
  5. Wow this is so fabulous. Love the image and your wonderful design. Thanks for playing at Charisma Cardz! xxx

    ОтговорИзтриване
  6. Кате, картичката ти е толкова ретро шик и стилна! <3 Мадамата е много загадъчна и напълно в тон със звученето на целия проект! :)
    Пф, нямаш грижи, аз се ангажирам с направата на картичка за 50тия ти рожден ден! :P Точно тогава се пада моята 40та годишнина, така че ето повод за размяна... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, ти ми даде една добра причина да чакам с кеф 50-годишнината си :) Ще направим размяната, обещавам! А може и да не чакаме чак 15 години, за някой по-скорошен рожден ден да ми сътвориш нещо... ( ама съм нахална, нали)

      Изтриване
  7. This is amazing! That flower is gorgeous!! Thank you so much for joining us over at 365 Cards!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!