"М" като за Мони, или валентинка за снахата

 
 
 

Тази картичка и кутийка с детски шоколадчета е по поръчка на сина ми Марти за неговата Мони, гаджето от градината. Тя вече няколко месеца го вълнува, затова е заслужила специално отношение по повод предстоящия Св. Валентин и с него снощи и направихме специална изненада. Той е рисувал вътрешността на кутийката, а също и ще има грижата да си напише пожелания.
Предизвикателства/Challenges:  
Хоби предизвикателство №32 "3Д проект - Картичка с кутийка"
4 CC #128 Pink & Red Challenge  
Simon Says Stamp (have a heart)

Коментари

  1. Ейй, каква добра свекърва ще си - да взимаме пример :) Истински по валентински изпипана валентинка, с шоколадов вкус бонус. Със сигурност ще впечатли малката лейди, за която е предназначена :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам,че се включваш с още един проект.Страхотен е,а и с тези шоколадчета става още по оригинален!Благодаря за участието в Хоби предизвикателство 32!

    ОтговорИзтриване
  3. Oh this is just awesome! I love all of the details in each piece you created!! Loving the pink and red. Thank you so much for sharing your inspiration with us at 4 Crafty Chicks.

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous !Thank you for joining us at Simon Says Challenge this week.

    Hugs,

    Jo x

    ОтговорИзтриване
  5. Кате, коя е Мони,ааа? Тия дечковци са страхотни просто.. Я как е успял Марти да те вдъхнови да сътвориш такава валентинка за Мони, ...
    Много красив комплект, с шоколадово допълнение..Със сигурност девойката ще е приятно изненадана, а Марти още по-ухажван :)
    Благодаря ти,че успя отново да се включиш в Хоби предизвикателство 32, зададено от Ирина Кирякова.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Краси, Моника е малката руса кукла на учителката по танци, Илиянка. Наистина е преркасно момиченце и нищо чудно, че както казва Марти : "Всички мъже се бием за нея".

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!