Картичка за тати

                Днес нашия любим тати става на 40 години.
Ние го обожаваме и затова тези дни се трудихме упорито да направим празника му незабравим. Избрахме му чуден подарък, който се надявам да си кара дълги години с огромно удоволствие. Направихме му картичка, с колело разбира се и с много сърца за да види колко го обичаме и тримата.











Това е най-ценната част от картичка - саморъчно написана от Марти честитка. За нас е много по-красива и от най-скъпия печат на света.









А тук ако се чудите що за мацаница е около буквите - това са отпечатъците на Ева. Така де, като не може да пише поне един показалец може да топне в мастилото..... няколко пъти при това.








А това е Марти с неговия специален проект - какво обичам да правя с тати. Както виждате и там велосипедите са много важна част. Освен това обича да са заедно на море, на планина, в парка и въобще, навсякъде с тати!








Той сам лепи мидички и другите красоти със силиконовия пистолет, при това без да се изгори нито веднъж. Майка му не може да се похвали с такива рекорди - винаги си прави по някой мехур.














А това е последната изненада за деня. Днес сутринта с децата опекохме 40 броя мъфини. Украсихме ги криво ляво с кремчета и сега лежат на студено в хладилника чакайки рожденика да се прибере от работа и да духне свещичките.
Posted by Picasa

Коментари

  1. Ох, нека да ви е жив и здрав таткото! То и аз се трогнах от подаръка, картичката и всичко, а за него нямам представа какво ще направи. Супер сте, всичко е прекрасно, а картичката ми харесва особено със своята индивидуалност. Браво

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!