За стреса и правенето на картички.

Ето ме тук, отново - след кратко пътешествие, мини ваканция и една камара отпразнувани по няколко пъти празника, пак съм на линия. Преди да наредя серията картички искам да отворя една скоба и да споделя размишления по повод картичкоправенето у нас (да се разбира в моя дом, а не в нашата България). За пореден път се убеждавам, че най-малко картички правя когато имам най-много време. Ето тези дни се моткам из нас в един леко принудителен отпуск (че офиса се е превърнал в строителна площадка с цел по-успешно отглеждане на офис-шарани в аквариумни помещения, ако ме разбирате) и нищо не пипвам. Дори и компютър не отварям за да пусна готовите вече нещица. Да кажеш, че е мързел - не е. Да имам домакински задачки - имам, ма и те чакат да ми дойде музата. Децата кръжат около мен и особено Евата е залепена като гербова марка за мен (добре, че вчера ме осени вдъхновение и и купих бясно розова тюлена пола, която тя намъкна още в магазина, та сега я убеждавам, че като я нося не се вижда полата) но и това обикновено не ме спира. Истината е, че хобито ми е контра на натовареното ми ежедневие и затова най-добрите ми неща се раждат когато съм най-изморена. Имам нужда да отворя кранчето на напрежението и от там да се излее де що има под формата на хартийки, сърчица и дантелки. 
Картичка за мама, която има имен ден на Гергьовден.
Всичко това ви го казвам, разбира се за да оправдая посредствеността на това което идва - а именно - скромните картички по повод именния ден на мама и рождения ден на сина ми - 6 май.
Картичката на Марти - наблегнала съм на очилата, както ми обърна внимание самия той.
 Последните две картички са правени от  племенника ми Дани за госпожите от детската градина. Много ми допада идеята да тероризирам децата около мен да правят сами картичките си. Разбира се винаги им подготвям кит със предварително подбрани и съчетани цветово и стилово елементи и резултата в повечето случаи е изненадващо добър. Така де, бъдещето има нужда от нови крафтъри!

Картички за два броя госпожи в детската градина по повод завършването и.
И последно преди да поема към леглото - да ви успокоя, че отпуската свършва и в понеделник съм обратно на полето, разбирай на работа. Очаквайте буря от картички :) по тоз повод.
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. FABULOUS cards! Thanks so much for playing along in our challenge. It's so nice to see your wonderful cards linked to our challenge. Have a blessed week!
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. wonderful cards! Thank you for joining MOO MANIA & MORE!

    ОтговорИзтриване
  3. хе, ако действително красотата на творбите ти е обратнопропорционална на времето за работа, значи хич нямаш такова :) Много сложна мисъл вкарах, чак аз не си я разбрах :) Това, което исках да кажа е, че тези картички са страхотни и въобще не съм съгласна, че са посредствени! Особено тази за мама - черно-белия фон с цветната хортензия (не ги познавам много цветята...) - уникално! Със сигурност ще го пробвам като идея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Стелче, това с хортензията е цял един печат, аз много отдавна му се чудя, но накрая си го взех. Хем е красив, хем бързо и лесно става картичка с него.

      Изтриване
  4. Кат, великолепни картички, великолепно изказани мисли и чувства. Впечатлих се, защото ти си описала перфектно моите творчески моменти. по-добре не бих могла да се изразя. Успокоих се, че не само при мен нещата си чакат музата, а не свободното време. :)
    Разликата е, че нямам дечица около мен заради които все пак да се заравям в хартиите въпреки липсата на желание.
    Поздравления за чудесни пост. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Борянка, радвам се че не съм единствена в лудостта си. Така де, затова му се вика хоби, че да ти е приятно да си работиш само когато си на кеф. Ето, аз днес направих цели три картички със голямо желание и без никакъв стрес :)

      Изтриване
  5. A fun image, sporting a red and white striped tie. The buttons add a certain something. Thank you for taking time to share with us today at Word Art Wednesday. Many Blessings, Carole

    ОтговорИзтриване
  6. Gorgeous postcards.

    Thank you for joining us at MOO-MANIA & MORE

    ОтговорИзтриване
  7. Това за музата ми звучи доста познато. Понякога я няма и няма....

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!