Слънчогледови му работи

Едно слънчогледово добър вечер от мен.
Ако си мислите, че жълтата атака е спряла и няма от всеки ъгъл на блога ми да надничат слънчогледи, лъжете се жестоко.

Как я мислите тази - домашните в нас се препъват в купчинки цветя, треви, изсушени житни класове...То не са панделки от рафия, канелени пръчици и дори пънчета дърво.
В офиса нещата не са по-добре - има дни, в които по бюрото ми не остава много място за документи, а изглежда така:

Зад гърба ми има букет от половин метрови слънчогледи, срещу мен на стената е закачен направен от истински семки и хартия слънчоглед, а не минава и ден, в който някой да ми донесе още нещо слънчево, което открил в дома си и можело и да ми послужи за нещо.

Понякога си мисля, че прекалявам с агитацията - направо създадох чудовище!!! Голямата му слънчогледова сянка ме преследва дори и насън....
Но пък нещата за сватбата бавно и полека се получават - както виждате и сами.  Поканите са раздадени, чашите и свещите украсени, красивата булка е в паника, бъдещия мъж вече повръща при мисълта за слънчогледи.... на мен ми остават само бутониерите..кошницата....сватбената книга....кутията...тейбълките... и още едно две други неща.
 


 
Това последното е поканата за кумовете. Малко не стандартна си пада и доста чуплива, но то пък кое в тази сватба е подготвено от мен и е стандартно? 
И за финал: едни съвсем истински и много красиви Слънчогледи....


Коментари

  1. Истинска слънчогледова наслада! Не знам за булката и младоженеца, но лично аз нямам против да продължиш да ме изненадваш с такива красоти, по които да въздишам. Даже умишлено ще дебна от кое ъгълче на блога ти ще изскочи поредния слънчоглед!

    ОтговорИзтриване
  2. Много се забавлявам с описанията ти, особено ми хареса как си описала "предсватбената треска" и чудовището, което си създала и те преследва...:))) И тъй като аз обичам слънчогледи и си падам и по нестандартни неща, страшно ми харесва всичко, което измисляш и сътворяваш! Уникална сватба ще бъде!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво! Страхотно истинско предизвикателство! Много ми харесаха и торбичките със сланчогледови семки. Това твоя идея ли е? Много оригинално!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са, много ми харесва!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!