Непознатото

 
Много дълго мислех каква да е моята картичка за интересното и различно предизвикателство при Мър-Мяу - Забавлятелство Двадесето: "Около света за 80 дни" . Аз определено не съм от тези, които мечтаят за дълги пътешествия, правят списъци с мечтани дестинации и треперят в очакване на поредната екскурзия. По-скоро съм заземена здраво за дома, къщата и семейството. Дори новината за поредната командировка ме стресира, крепи ме единствено мисълта, че не може да няма крафт-магазини във Франкфурт. Не ме разбирайте погрешно - често ходя насам натам, нямам нищо против смяната на обстановката и разнообразието, което ми носят, но не ми е самоцел. Обичам да посещавам места с уникална природа без значение в коя държава или точка на света се намират. Впечатлява ме различността, непознатото, дори тайнственото. Затова избрах да направя ( засега) именно тази простичка картичка - отдавна имах свалени тези японски хартии, но все не намирах повод да ги използвам - до днес. Надявам се да съм успяла да ви предам внушението и магията, която изпитвам и аз при мисълта за това ТАМ, където и да е ТО.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Все едно слушам себе си. :D Ма нищо чудно де - нали сме заземени теле и коза... :D Това е положението. Различното обаче винаги е интересно да се види и усети! Благодаря ти за внушението, което ни предаде, Кате! <3
    P.S.: В Немско има крафт магазини, спокси! :) Предизвикателството е в Швейцария да намериш! :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  2. Аааа, има...пълни са с немските им боклуци на космически цени.:))) Едно двойнозалепящо тиксо не мога да намеря на по-нормална цена от 6 евро. С нетърпение чакам да се прибера другата седмица в БГ и да си напазарувам. :)
    Картичката ти е прекрасна, много обичам изчистеният стил, а и присъства духът на Азия.
    Аз колко обичам да пътувааам...само чакам да имам възможност, изкупувам всички възможни пътеводители и мисля всякакви маршрути. Само да намеря малко време и ще измайсторя и аз нещо за хубавото предизвикателство при Мър-Мяу. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива картичка, Кате! Деликатна, нежна и завладяваща. Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  4. Стилна, нежна и караща те да помечтаеш...за там /където и да е/ :)!Много ми харесва,Кати!

    ОтговорИзтриване
  5. Оооо, определено ми предаде чувствата, за които говориш! Много красиво!

    ОтговорИзтриване
  6. Много, много стилна и съвсем в духа и разбиранията за живота в тази така екзотична и далечна страна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!