събота, 1 юни 2013 г.

Честит празник, хлапета!


На днешния хубав ден си пожелавам две простички неща - първо и ние големите винаги да чувстваме този ден като наш празник. Да умеем да гледаме света с очите на дете - това е едно от най-ценните качества на всеки възрастен.
И второ - да се вслушваме в децата си. Наше е задължението те да са нахранени, облечени, приспани, да ходят на училище, да се научат да четат и пишат.... но освен това от нас зависи те да станат добри хора, да са обичани и да умеят да изразят обичта си. А тяхната обич - това е нещо необятно като небето - потъвам всеки път като се огледам в сините им езерца и видя палавите пламъчета в тях. Вярно, понякога ми писва от сто пъти в минута Мамооо МамоооМамоооооМамоооооооо, но когато вбесена надникна в стаята и питам КВО? отговора е: гуш Мамиии :)
Голямо гуш и за всички вас!2 коментара:

 1. Гуш и на теб Кате!Всичко което си написала е много вярно ,но за съжаление понякога го забравяме...картичката която си ни направила/смятам че е за всички нас:)/ме подсеща за тези малки забравени неща,които си мислим че са неприсъщи за порасналите:)деца!Нека не забравяме...

  ОтговорИзтриване
 2. Сега и аз искам гуш! :D
  Много сладка картичка, Кате! <3
  Наистина децата омагьосват... Толкова грижи, тревоги, ядове, безсънни нощи и всичко е оправдано, за да чуеш накрая едно "Гуш, мамии!" или дори само една усмивка! <3 <3 <3 Запази детския поглед в себе си и ни показвай какво си "заснела" с него! :)
  Поздрави на теб, Евичка и Марти! <3

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...