CAS с копчета и точки


На финала на предизвикателството на Тони КФП 161- Използвай копчета , да се включа с една доста изчистена картичка и също толкова изчистена АТС.

 

Признавам, сърбяха ме ръцете да добавя я надпис, я някое тагче,  я цвете... абе нещо, но този път се въздържах. За да чуя редовния коментар - много постно бе жена! Ей, няма да свикне тоя моя мъж с това течение в жанра :)  и тва си е..


Предизвикателства/Challenges:  
КФП 161- Използвай копчета

Коментари

  1. На мен много ми харесва твоята "постна" картичка:) Изобщо не е постна му кажи на мъжът:))) Супер свежарска и една истиска CAS с много свежо пъстро-копчесто настроение:))) Страхотна е!!!:) Атц-то също е уникално:)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Не че не ми харесват CAS картичките ти, но натруфените с цветя и какво ли не са ми по на сърце! Имат си, обаче, особено очарование тези изчистени картички. Уж елементарни изглеждат, а в същото време казват всичко! А дървото особено ми харесва! Мигито?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, дървото е на Мигито, много е яко. А за натруфените картички, мда, ако няма поне един лист от книгата за трактори, все едно съм забравила да я подпиша :) казва една моя приятелка...

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!