Любов, цветя и пеперуди

 

Вманиачавате ли се? Защото аз като вляза в серия и после трудно превключвам... Мога да направя примерно десет картички в подобен стил, и все пак различни, но не мога бързо да мина на друг стил, дори и той да ми е любим. Имам същия проблем и  с покупките - като почнахме да купуваме на детето книгите за Франклин аз не мирнах докато не изкупихме всички излезли от печат в България... после продължихме с Мечо Пух, Поредицата В гората... .Малкия Никола.... Някъде в този дълъг ред се вмъкнаха и дистрес мастилата - и там ме избива на колекциониране, но все още се въздържам ( за 6 месеца 16 броя, това си е направо охлювен темп за мен). Сега съм на вълна печати... ще видим докога.
Та по повод влизането в серии - този печат ми стана толкова любим, че сега дори не мога да се върна към слънчогледите - само той ми е  ума. Така че днес ви показвам една не много типична за мен картичка - твърде е подредена, пък има и пеперуди, пък даже и печата съм "оцветила". Но пък отново е със същите прекрасни цветя, които опасявам се ще виждате доста честичко...


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Изчистена и почти симетрична - нещо нетипично за теб, обаче отново е прекрасна - много харесвам съчението на синьо и жълто и с удоволствие виждам различните пресътворявания, които правиш с този печат.

    ОтговорИзтриване
  2. So pretty and Summery, love the blue and yellow's together.. thanks for joining us at Simon Says Challenge blog

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!