Лети лети...картичка


Тези дни се рових из нета за интересни easel cards по повод Хоби Предизвикателството 35 зададено от Ирина и попаднах на идеята за такава картичка под формата на пеперуда. Не намерих точните инструкции как се прави, но ми стана ясно, че се изрязва с машина и я зарязах. Добре, обаче вчера в от Идеята в Плевен си купих голяма пеперуда от нещо като картон. Явно не се бях отказала съвсем... въртеше ми се тази мисъл в главата. Прибрахме се и започнах да я реализирам. Представете си - багажа разхвърлян из цялата къща, малката маймунка Ева ми виси по крака и протестира с мощни викове срещу това да си правя нещо без тя да участва, а аз я оттръсквам лекичко и продължавам да изрязвам що годе прецизно със скалпела пеперуди... луда работа :) Имах желание да хвана и дневната светлина, но това вече не ми се получи - такъв вид картички не се правят за 15 минути, още повече като нямаш и идея как по дяволите да закрепя едната пеперуда за другата...


В крайна сметка измислих "как младежо да я свържа", но поради наличието на зверче Ева в ръцете ми съкратих рязко украсяването. Добре че накрая ми дойде умната идея да дам на малката кутията с ценните ми копчета та да рови вътре и да хвърля с пълни шепи по пода та успях да направя тялото и нещо като пипала от тел. Тялото дойде автоматично от копчета - все пак се рових под дивана да ги събирам, оставаше и да не ми хрумне да ги сложа нейде по картичката....

Това е гърба, не може да се похвали с голям разкош, има много накъде още да се украсява, но... следващата ще е по-добре.
 
Мисля все пак е сладка идеята а и не е чак толкова трудна реализацията. Със сигурност ще се намери някой, който да внесе и подобрения в модела на easel частта. 
Желая ви успешен полет тази седмица!


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Прекрасна идея и реализация. Още повече като знам, че хич не обичаш пеперуди... Лек и вълшебен ден и на теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми свежа и весела твоята пеперуда:) Страхотна и пъстра картичка е станала:)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошна Easel card.Идеята да е във вид на пеперуда ми харесва.
    Много свежа,цветна,пролетна картичка се е получила.Благодаря ти,че се включи в моето предизвикателство,зададено в Хоби Предизвикателство 35.

    ОтговорИзтриване
  4. Кате, страхотно си се справила и с прецизния нож и с "оттласкването" и с закрепянето на "една пеперуда за друга"..Весела, пролетна, изпълнена с много живот и настроение картичка..Прекрасна е! Благодаря ти,че уважи предизвикателството на Ирина!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!