четвъртък, 7 март 2013 г.

Оранжево небето, оранжеви цветята...


Имах поръчка за оранжеви картички, които ме затрудниха. Май дизайнерските ми хартии са само в розово, розово и ...розово :) Тук там някое зелено или синьо за да е в тон с розовото. Така че се наложи да импровизирам отново с фона. Първата картичка е обичайния фон - Гессо, водни бои и малко печати. Втората е с изрезки от една органза.

А това е една малка визитка ( АТС), която приложих към картичките.
 

и накрая малко мрън мрън.
Имам да правя ужасно много картички за утре. И както винаги, не ми се правят. Щом го има задължителния елемент "трябва" и "в срок" цялото ми вдъхновение отива по дяволите. Вчера се прибрах и в знак на протест си легнах. Днес, пак в знак на протест, взех че се разболях. Знам, че ще ги направя тази нощ и ще се постарая да станат хубави и различни. Но все пак мразя да работя така. Ето затова никога, ама никога не ми е минавало през ума да превръщам "това" в професия. Цялото ми удоволствие би отишло на кино!


Предизвикателства/Challenges:  

9 коментара:

 1. Всичко в комплект както се казва!Оранжев и светът околко теб!Втората картичка с органзата обаче ми падна да сърце.Поздрави:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :) поздрави и за теб и благодаря че се отбиваш и ме коментираш :)

   Изтриване
 2. Ох, ох, ох, залепнах на оранжевото и няма пък да се отлепвам. Разкош и половина. Много ми харесаха, ама много. Споделям недоволството ти от момента "трябва" и то в "серийно" производство. Ужасно ми е трудно това. Обаче оранжевата песен много добре си я изпяла. Бравооо:)ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дааа, трудно ми е, но май само началото - почна ли веднъж, нямам спирачки. Та отивам да пия една биричка и да започвам :)

   Изтриване
 3. Втората картичка е разкошна!
  Пожелавам ти леко и спорно творене!
  А и да покажеш какво си сътворила :)

  ОтговорИзтриване
 4. Честит празник! Все такива енергизиращи красоти да сътворяваш. По задължние или не, винаги се справяш чудесно. А аз вече от опит мога да кажа, че и на мен не ми харесва да правя серийно производство. Първите ми покани може да си останат и последни:)харесваше ми до момента, в който направих първата. После стана скукааа! Друго са си куклите:) там мога цяла нощ да правя някоя и пак не ми омръзва(засега:) ). Но пък иска време и спокойствие...което го има само след като децата са заспали...:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Честит и на тебе, Тони. Така е с нещата - когато човек намери това, което истински го влече, времето което е отделил за него е безценно. Пожелавам ти много спящи деца и цели нощи за кукли :)

   Изтриване
 5. Many wonderful projects with great spring feeling. Thanks for joining us at Flonz Craft Vintage Stamping Challenges.

  ОтговорИзтриване
 6. Beautiful projects, the spring colours you've used are lovely. Thanks for joining us at VSC. Sue C x

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...