Простички по детски неща



 

 Показвам тази картичка на мъжО и каква мислите е оценката? Много е постна! Няма ли да добавиш нещо? Ми че аз съм добавила - цветя, панделка... Не! Липсвало и нещо. Явно вече свикна да гледа натруфените ми като на шапки на лелки от старите ленти картички и всичко по-изчистено му се струва...
Това не пречи тази седмица да съм намислила да ви показвам предимно такива, елементарни по детски картички. За тази специално държа да кажа, че цветята са оцветени с фулмастери BIC купени от Джъмбо заради подвеждащата опаковка - изглеждаха едни такива блестящи и брокатени.Е, не са брокатени, но се оказаха с бонус - бяло маркерче за изтриване на цвета. Много забавно - получават се готини ефекти.
Освен детинската картичка ще ви покажа и първите ми две АТС ( визитки) от новата "изчистена колекция". Те са правени с дистрес мастила и любими мои печати.
 


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Ееее, Кате, и аз искам BIC! Твоите алкохолни (перманентни) ли са? Четох много добри отзиви за BIC Mark-it и че се преливали много добре и имат добър набор от цветове... :)))) Така че на тях съм им хвърлила око и ги търся, но само в САЩ съм ги виждала.
    Много е яка картичката, не слушай мъжо! :P И моя не оценява C&S стила, ма мен и не ме бива много в него... :D АТС-тата мноооого ми харесаха! <3

    ОтговорИзтриване
  2. АТС-тата са много яки! Картичката е много свежа в тези цветове! Хич не ме бива в този стил, а ти си се справила чудесно... :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много свежа и по детски забавна картичка! АТС-тата са супер и много ми харесва изчистения ум стил!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!