неделя, 17 март 2013 г.

За интерпретациите, стила, черното и бялото!

 

Тържествено се заклевам пред строя това да е последната сладникаво-розова картичка, която показвам тази седмица. Следват само сладникаво-лилави :)
Тази се получи небрежно докато творях  в шаби шик стила. Пак с подобни елементи и цветове, но може би леко излизаща от ограниченията на стила. Или поне така се надявам - да съм отразила в нея моето виждане. И ако се чудите кое точно е  "мойто" , то това са цветните акценти. Почти винаги като правя картичка избирам един контрастен цвят, в който ще сложа кръгче, квадратче, панделка.. които да са "на въпреки" на останалите елементи от картичката. Теле бе, кво да го правиш - все трябва да е с рогата напред
Макар че като се замисля, не съм толкова зле чак.... Ако ми покажеш едно черно петно, няма да му викам, че е бяло, но може би ще посветя един ден да те убедя, че всъщност е сиво и ако продължава да избелява така накрая ще стане бяло!


Предизвикателства/Challenges:  

5 коментара:

 1. Beautiful. Love the soft colours and shabby chic feel.
  {I would love you to take part in my 500 Follower Give-away. Thank you so much if you have already entered.} Hugs Desíre {Doing Life}

  ОтговорИзтриване
 2. Thanks for sharing your pretty card with us in the Tea Room. Love the image and the gorgeous flower!

  ОтговорИзтриване
 3. Е, това вече си личи, че е твоя интерпретация! <3 Има го яркото и цветното! :))) Много хубава! Браво! Не знам дали тази или "строго класическите" ти шаби-шик картички ми харесаха повече, но така или иначе се справи супер с този стил! ;)
  P.S.: Ааааа, Кате, не така, че чакам теле, а ми се ще да са ѝ по-меки рогата от тези на баща ѝ и майка ѝ... :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Джиджи, телетата са супер лесни за гледане деца, да те успокоя :)

   Изтриване
 4. Beautiful cards...love your flower. Thank yo for joining us at TTCRD this week.

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...