Коледно пак и отново.




Картичка за предизвикателството на Бисерка/Bearkis при Картичкофуриите. Както винаги доста се затрудних докато работих по скеча, ограниченията винаги ми действат като творческа спирачка, но пък понеже скеча беше приятен, продължих да упорствам и накрая сътворих нещо, което да ми хареса поне на мен. Надявам се и на вас.
Ще я покажа още при Двете Елши и тяхното Коледно предизвикателство
Charisma Cardz Challenge: Christmassy!
 
Другата картичка, която ви показвам е в резултат на една щедра награда, която получих вчера от Вили, за което много и благодаря. Та тя ми е изпратила цяла камара красиви картони с ембоснати коледни елементи и пейзажи. Влюбих се веднага в тази къщичка и реших да я направя на картичка. Може би не стана съвсем сполучлива, защото не оставих всичко бяло, а почнах да го оцветявам - първо с дистрес мастилата, после продължих с боички..... и стана манджа с грозде, но все накрая ги наваля бая сняг и той горе долу оправи работата.
 

Коментари

  1. Eхааа...бравооо!!!:))) И двете картички са страхотни ,но вторатааа-е супер -страхотна идея да оцветиш къщичката ...и се е получило страхотно ,аз не съм се престрашавала до сега да я оцветя ,но ефекта е уникален !!!:))) Браво!!!:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вили, специални благодарности за наградата - изпратила си ми толкова много неща и всичките от пракрасни по-прекрасни!

      Изтриване
    2. Радвам се ,че съм успяла да те зарадвам ,но аз мисля ,че заслужаваше и повече !!!:) Проблема е ,че бях поръчала специално едни коледни хартии-които ,още не са пристигнали -та дано дойдат -преди Коледа:))) А иначе от както правя картички -съм купила всичко на всичко -две блокчета дизайнерска хартия -от ...стиснатост -естествено:)))-и преди няколко месеца ,когато се сдобих и с най-скъпата си придобивка -биг-шота -реших ,че е задължително да го използвам на макс и за това инвестирах в папки за релеф,от които съм много доволна ... Та така с хартийте-95% от тези ,които имам са ми подарък -от вас :))),та...ще видим кога ,ще пристигнат и моите ,които бях поръчала...:)

      Изтриване
  2. Wonderful image and card. Thank you for joining us at Charisma this week and sending you Merry Christmas Greetings.
    Laine
    X

    ОтговорИзтриване
  3. хехе супер си се справила със скеча на bearkis! Браво! :) Тази червена панделка много му отива на Добрия старец! :)
    Коледното пейзажче също е много сладко! <3 Наистина много свежа идея да оцветиш ембоснатото изображение! Завиждам ти за камарата ембоснати картони! :)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета. Е, да оцветиш е силно казано - в моя случай е да боядисаш :)

    ОтговорИзтриване
  5. What a creativity ! Beautiful cards. Bravo !

    Thanks for joining us at Charisma Cardz this week.

    Hugs from France.
    Catherine.

    ОтговорИзтриване
  6. fab christmas creation! Thanks for joining in at Charisma this week!! Gemma :)

    ОтговорИзтриване
  7. Упорството е довело до отличен резултат,много благодаря,определено ми хареса!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!