Сватбена кутийка с изненада

                Продължавам със сватбената тематика. Мисля че наваксах със сватбените проекти за дълго време напред.
След като направих картичка за брат ми, а после и за свекърва ми за роднинската сватба, дойде ред и на картичката от наше име. Естествено реших, че трябва да е нещо-различно от картичка затова направих кутийка. Не е точно експлодираща -  пада и само едната стена, но пък вътре съм сложила вкусна сватбена торта.
Да си призная почти ме хванаха лудите докато я правех. Тортата е направена от три различни размера  кутийки и украсена с перли и рози.
После следваше сглобяване на кутийката  ( а ако сте като мен и всички стени са ви криви е много трудна задача, повярвайте ми), а после украсяване отвътре и отвън... пък извадих ембосинг пудрите, печатите... стана съвсем туткава работа.... Направих отвътре на капака място за тагче на което да се напишат пожеланията и да се приберат паричките.
Отгоре украсата е семпла - ръчно правено цвете от бял тюл, бял плат и сребриста панделка, малко дантела и перли и пак нескопосно направен ембосинг.
Забележете копчето на цветето - беше бяло, но го ембоснах и него със сребриста пудра - да е в тон с панделката.
Цялостно кутийката се завързва със сребриста панделка, но понеже ми беше ясно, че много пъти ще се отваря и затваря я направих с лепки.












Ще я покажа отново при Елшите на тема Сватбени емоции.

Коментари

  1. Страхотна кутийка! Много ги харесвам тези кутийки, но все не се престрашавам да направя...

    ОтговорИзтриване
  2. А нещо може ли да се слага в "тортата" или е декоративна?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Декоративна е тази, плътно залепих кутиите една за друга, защото не ми се правеха и капаци.Кутийката става лесно, проблема е после че бая мотане пада с украсяването...

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!