Визитки (Artist Trading Cards) №2, 3 и 4

Номер 2
Днес реших да направя малко колетче за една Картичкофурия, от която получих чудесна награда - благодаря ти Тони ( Антония) - и разбира се реших, че ще и сложа вътре АТС, следвайки добрата идея на Валентина (Valchen). Само че исках нейната визитка да е подобна на картичката, която тя хареса, затова запретнах ръкави да направя АТС  № 2. Добре, но тази работа се оказа голяма краста. Използвайки печата за № 2 реших че тъй като е един от любимите ми е добре да го покажа в отделна АТС картичка така че направих и № 3. И понеже всички дотук станаха горе долу в един стил - леко винтидж - реших да разнообразя с една в свежи цветове и любимите ми копчета. Това е № 4. Засега спрях до нея, защото трябваше да приспивам дъщеря си, но скоро ще има и № 5, 6 и тн. Вече знам за какво ще използвам остатъците покрай правенето на картичка - обикновено правя още две три картички покрай основната, но сега ще правя АТС :)
Номер 3
Номер 4
Гърбът на визитките
Така изглеждат всичките заедно

Коментари

  1. Много са хубави! Браво! И са абсолютно в твой стил. На мен също много ми допадна правенето на ATC, ще има още. А мама е във възторг от твоите творения! Специални поздрави от нея и Плевен! И от твоята мама поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, точно в твой стил и страшно интересни - Браво ;-)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са сладурски! Особено тази с цветното копче ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Великолепни са, много, много ми харесват всичките и страшно се радвам, че си се вдъхновила да правиш още и още такива красоти!!! Благодаря, че се включи по такъв запомнящ се начин в моето предизвикателство при Картичкофуриите!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!